RASA WONG

Sapa sing RASA?

FEELM minangka merek teknologi pemanasan inovatif dening SMOORE (Kode Saham: 6969.HK).

Nyedhiyakake rasa lan pengalaman vaping sing apik kanggo polong tertutup.

Uap diwasa sing nggunakake produk sing didhukung teknologi FEELM yaiku FEELMers.

dasdasd

Langkah

Temokake polong kanthi RASA ing njero, njupuk foto

Langkah

Tambah teks "Rahasia kanggo Rasa Gedhe" menyang foto

Langkah

Nuduhake foto ing Facebook, Instagram, Twitter utawa Linkedin lan @feelmtech

Yen luwih akeh kiriman sampeyan, hadiah sing luwih gedhe bakal menang! Cathetan: Adhedhasar jumlah sing disenengi, komentar lan nuduhake kiriman sampeyan.

Tanggal Kegiatan:

Oktober Kaping 15-November Kaping 15

Pengumuman:

Kabeh pemenang 31 bakal diumumake tanggal 16 November ing www.feelmtech.com.

Kaping pisanan Hadiah:
kapindho Hadiah:
kaping telu Hadiah: