PARNGET: Produk iki ngemot nikotin. Nikotin minangka bahan kimia sing gawe ketagihan.

"FEELM inside" minangka program otentikasi teknologi merek sing diluncurake dening FEELM. Saben polong sing diisi nganggo Teknologi FEELM ditandhani karo merek dagang terdaftar "RASA ing njero", kanggo njamin pangguna pungkasan rasa lan kualitas tinggi.

Merek Dagang Global

Simbol "RASA nang" wis didaftar minangka merek dagang ing negara lan wilayah ing ngisor iki: China, Amerika Serikat, Inggris, Uni Eropa, Jepang, Korea Selatan, Selandia Baru, Australia, Indonesia, Israel, Swiss, Rusia, Arab Saudi lan Uni Emirat Arab.

Simbol "RASA nang" ing kartrid polong minangka merek dagang sing ndaftar global lan dilindhungi undhang-undhang merek dagang. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

KOL Review
application