Pajak Vaping ing Amerika Serikat lan ing saindenging jagad

Amarga popularitas vaping dadi target umum kanggo pamrentah sing butuh penghasilan pajak. Amarga produk uap biasane dituku dening wong ngrokok lan mantan perokok, pejabat pajak kanthi bener nganggep manawa dhuwit sing digunakake kanggo rokok elektronik yaiku dhuwit sing ora digunakake kanggo produsen rokok tradisional. Pamrentah wis gumantung karo rokok lan liyane kanggo ...
Waca liyane

India: Vapers Bakal Protes Larangan ing Pengetan 18 September

Para pendukung vaping India bakal nindakake demonstrasi bebarengan ing saindenging negara iki dina Jumuah, 18 September, kanggo nandhakake setaun wiwit pamrentah India nglarang penjualan produk vaping kasebut. Acara kasebut diselenggarakake dening Association of Vapers India (AVI). "Kita nggabungake vapers kanggo nambah bantahan tumrap larangan draconia dening gove ...
Waca liyane

Vaping Remaja Nolak 29% ing taun 2020, Acara Survei CDC

Asil survey anyar sing dirilis dening CDC nuduhake penurunan umur 29 persen saka taun 2019 nganti 2020, nganti level pungkasan sing ditonton sadurunge taun 2018. Mesthine, CDC lan FDA milih cara liya kanggo nampilake asil kasebut. Asil sing dipilih (nanging dudu data sing asale) minangka bagean saka laporan CDC sing diterbitake tanggal 9 September - dina sing padha yaiku ...
Waca liyane