RASA
FILM

RASA = Asli Rasane + Fil Metalikm

FEELM semangat banget kanggo nambah pengalaman vaping kanggo wong ngrokok diwasa kanthi teknologi lan piranti vaping sing inovatif. Nggabungke Film Metalik karo Konduktor Keramik, teknologi revolusioner iki minangka trobosan ing Materi tradisional lan Ilmu Struktural, minangka perbatasan anyar ing industri atomisasi sing ana.

FEELM cocog banget karo Teknologi Film Vaping ing Closed Pod System, nggawa rasa lan pengalaman vaping sing luar biasa kanggo para penggemar e-rokok, lan ngrokok asli kanggo perokok diwasa.

logo

Teknologi FEELM ditemokake ing taun 2016 dening SMOORE International Holdings Limited (Kode Saham: 6969.HK), perusahaan induk VAPORESSO, CCELL lan METEX.

logo logo logo logo
logo
Rahasia kanggo Rasa Gedhe
600+
Ahli
1600+
Paten Global
Godhong Emas
Penghargaan
Desain iF
Penghargaan 2020
1 Milyar
Kapasitas Produktif
16,5%
Pangsa Pasar Global
MILESTON MEREK
2006
2006
2006

• SMOORE didegaké

2006
2006
2007

• Kolaborasi karo NJOY, ngluncurake KING

2006
2006
2014

• Kolaborasi karo Altria, dibangun pabrik eksklusif MarkTen

• Pusat R&D terkemuka ing Industri, fokus ing Teknologi Pemanasan Keramik

2006
2006
2015

• Ngembangake Keramik Coil T28 generasi kaping pisanan

• Nggawe Institut Penelitian Changsha SMOORE

2006
2006
2016

• Diluncurake Koil Keramik Film T29 Metalik

• Nggawe Institut Riset SMOORE Shenzhen

2006
2006
2018

• Kolaborasi karo RJ Reynolds, ngluncurake Vuse Alto

• Kolaborasi karo BAT, ngluncurake Vype ePod

• Kolaborasi karo RELX, ngluncurake RELX klasik ing China

• Diluncurake NJOY ACE

• Global ngumumake merek Heating Technology FEELM, menang Golden Leaf Awards

• Volume penjualan Feeling ing njero polong ngluwihi 100 Yuta

2006
2006
2019

• Merek Dagang "RASA nang" Global Authentication Technology

• Nggawe Pabrik Eksklusif E-cig Terbesar ing Dunia kanthi RELX

• Kapasitas produktivitas RASA ing njero polong ngluwihi 1 Milyar

• Teknologi Pemanas Keramik entuk Penghargaan Keunggulan Paten China kaping 1 ing industri kasebut

• Pusat Analisis lan Tes SMOORE lulus tes pambiji CNAS

• Nggawe Lembaga Penelitian Tangshan SMOORE

2006
2006
2020

• SMOORE didhaptar ing HKEX (kode saham: 6969.HK)

• Menang Penghargaan Desain iF 2020

• Ditrapake luwih saka 1600 Paten Global

2006
2006
2006

• SMOORE didegaké

2006
2006
2007

• Kolaborasi karo NJOY, ngluncurake KING

2006
2006
2014

• Kolaborasi karo Altria, dibangun pabrik eksklusif MarkTen

• Pusat R&D terkemuka ing Industri, fokus ing Teknologi Pemanasan Keramik

2006
2006
2015

• Ngembangake Keramik Coil T28 generasi kaping pisanan

• Nggawe Institut Penelitian Changsha SMOORE

2006
2006
2016

• Diluncurake Koil Keramik Film T29 Metalik

• Nggawe Institut Riset SMOORE Shenzhen

2006
2006
2018

• Kolaborasi karo RJ Reynolds, ngluncurake Vuse Alto

• Kolaborasi karo BAT, ngluncurake Vype ePod

• Kolaborasi karo RELX, ngluncurake RELX klasik ing China

• Diluncurake NJOY ACE

• Global ngumumake merek Heating Technology FEELM, menang Golden Leaf Awards

• Volume penjualan Feeling ing njero polong ngluwihi 100 Yuta

2006
2006
2019

• Merek Dagang "RASA nang" Global Authentication Technology

• Nggawe Pabrik Eksklusif E-cig Terbesar ing Dunia kanthi RELX

• Kapasitas produktivitas RASA ing njero polong ngluwihi 1 Milyar

• Teknologi Pemanas Keramik entuk Penghargaan Keunggulan Paten China kaping 1 ing industri kasebut

• Pusat Analisis lan Tes SMOORE lulus tes pambiji CNAS

• Nggawe Lembaga Penelitian Tangshan SMOORE

2006
2006
2020

• SMOORE didhaptar ing HKEX (kode saham: 6969.HK)

• Menang Penghargaan Desain iF 2020

• Ditrapake luwih saka 1600 Paten Global

Babagan SMOORE

Didegake ing taun 2006, SMOORE International Holdings Limited minangka Perusahaan berteknologi Tinggi Nasional lan pimpinan global sing bergengsi kanggo nyedhiyakake solusi teknologi atomisasi. Spesialisasi ing teknologi atomisasi uga pengembangan, produksi lan penjualan konduktor keramik.

SMOORE pancen penting banget kanggo R&D lan inovasi. Kanthi anggota inti sing lulus saka universitas paling dhuwur kayata Institut Teknologi Georgia, Universitas Purdue, Universitas Tsinghua, lan Akademi Ilmu Pengetahuan Tionghoa, SMOORE saiki duwe luwih saka 1600 paten ing saindenging jagad, kalebu sawetara bidang kayata konduktor keramik lan atomizer elektronik.

Amarga teknologi atomisasi canggih, produk SMOORE entuk sertifikat WM, RBA, EICC, BSCI, GMP, cGMP lan TUV lan wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Terus nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi, SMOORE wis dadi platform teknologi atomisasi sing misuwur ing saindenging jagad, ditampa kanthi wiyar lan disenengi dening pangguna pungkasan.

Amarga teknologi R&D canggih, kapasitas manufaktur sing kuat, portofolio produk spektrum lebar lan basis pelanggan sing beda-beda, miturut Frost & Sullivan, SMOORE minangka pabrikan piranti vaping paling gedhe ing donya babagan penghasilan, nyumbang 16,5% saka total pangsa pasar, ing taun 2019.