Taun 2020 mesthi ora umum, amarga wabah COVID-19 wabah. Sawise pirang-pirang pameran vape internasional dibatalake, untung yen pameran paling gedhe ing donya, IECIE Shenzhen E-Cig Expo 2020, bisa digelar kanthi sukses sajrone 20-22 Agustus. Acara 3 dina iki narik 2.536 merek vape lan 54.880 pengunjung, sing ora bisa diarep-arep.

 

IECIE现场图2

 

Sepisan maneh, RASA wis narik perhatian banget. Platform data WeChat nuduhake manawa jumlah pengikut FEELM mundhak udakara 1.500. Nyekel kios 180 meter persegi, FEELM nyedhiyakake informasi teknologi profesional uga pengalaman ngunjungi sing nyenengake.

 

IECIE现场图8

 

Ing wiwitan taun 2020, FEELM ngluncurake solusi pod sing dianyari. Kanthi produksi uap nambah 44,53%, ngasilake rasa sing luwih intens; efisiensi pangiriman nikotin nambah 87,58%, ngasilake kepuasan sing luwih gedhe, lan tingkat bocor nyuda 98% kanthi dramatis, nawakake pengalaman vaping sing luwih apik. Cocog karo desain industri anyar, puluhan produk anyar sing ditampilake lan wis dipuji.

 

IECIE现场图6

IECIE现场图5

 

Kejabi teknologi profesional lan produk bermutu, FEELM uga nyoba nyedhiyakake pengalaman dolan sing nyenengake. Zona game wis disiyapake, lan ton hadiah sing apik banget wis diwenehake; bartender sing apik banget wis diundang lan nyedhiyakake macem-macem koktail; tim penari gaya sing apik tampil kaping telu saben dina, dadi akeh pengunjung. Swasana ing stan FEELM mesthi nyenengake lan nyenengake!

 

IECIE现场图10

IECIE现场图7

 

Mlaku-mlaku ing IECIE, simbol "RASA nang" bakal kerep ndeleng sampeyan. Enem mitra strategis kita, yaiku MOTI, YOOZ, Xander, VFOLK, Vango, lan Vibe, nekani acara kasebut lan sampeyan bisa kanthi gampang nyekel "RASA nang" ing poster, video, lan bahan pemasarane. Ing saindenging jagad, kita duwe sekitar 20 mitra strategis, mbantu para perokok diwasa supaya bisa urip luwih apik.

 

IECIE现场图4

IECIE现场图1