Kanthi masalah lingkungan rokok elektronik nampa luwih akeh prihatin, dadi kabar apik yen sawetara pabrikan nganggep serius ing prakteke. Disposable Paper E-rokok, pemenang Penghargaan iF 2020, digawe dening FEELM, merek teknologi atomisasi inovatif.
 
 

Produk FEELM nampilake kertas ramah lingkungan anyar, sing nambah degradabilitas kanthi volume 76% volume volume yen dibandhingake karo plastik biasa. Uga, desain gulung kertas multi-lapisan ditandhani karo fungsi higienis lan sosial. Lapisan njaba corong sing bisa digunakake bisa dibubrah sadurunge diterusake menyang 15 pangguna sabanjure. Desain iki nglindhungi kesehatan pribadi lan nyebar konsep perlindungan lingkungan nalika nggawe sosialisasi ing antarane para perokok diwasa.

 
 

 
 

AWARD DESIGN iF minangka kompetisi desain terkenal ing produk, kemasan, arsitektur, desain layanan, lsp. Pertama dianugerahi ing taun 1953, ikuminangka segel desain independen paling tuwa ing donya,simbol prestasi desain sing luar biasa sing fokus ing kekuwatan desain inovatif.

 
 

 
 

FEELM nyedhiyakake teknologi pemanasan inovatif lan luar biasa kanggo sistem polong tertutup. NJOY, RELX, HEXA, Haka, VAPO, Alfapod, lan akeh merek liyane sing sarat karo teknologi FEELM. Volume penjualan polong kanthi FEELM ing njero wis ngluwihi 1 milyar.

 
 

Padha karo Vaporesso lan CCELL, FEELMis divisi bisnis independen saka Shenzhen SMOORETechnology Limited., Sing dadi perusahaan terkemuka ing industri vaping. Ana luwih saka 400 ahli ing Institut Riset SMOORE, duwe 1600 paten global.