Bubar iki, Shenzhen Smoore Technology Ltd. entuk Sertifikasi Lanjutan AEO, sing pertama ing industri atomisasi elektronik China.

 

AEO minangka konsep miturut Organisasi Bea Cukai Dunia (WCO) kanggo ngamanake lan nggampangake perdagangan global. Lan Sertifikasi Lanjutan AEO minangka level kredit paling dhuwur, yaiku "VIP Pass" kanggo perusahaan internasional sing diakoni dening bea cukai ing sawetara negara.

 

Tuladhane SMOORE, FEELM minangka merek teknologi atomisasi kualitas dhuwur sing diduweni saka SMOORE. Kapasitas produktif taunan wis ngungkuli 1,2 milyar potongan, lan produk sing ana ing FEELM diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Timur, Afrika, Oceania lan akeh negara lan wilayah liyane. Kanthi Sertifikasi Lanjutan AEO, butuh wektu luwih suwe kanggo ngresiki bea cukai, kanthi nambah daya saing global.

 

feelm_AEO

 

Passing Rate mung 0,22%, Kesulitan Aplikasi Mirip karo Mini-IPO

 

Apa angel entuk Sertifikasi Lanjutan AEO?

 

Sertifikasi Lanjutan AEO minangka level kredit paling dhuwur sing disetujoni dening bea cukai. Sampeyan mbutuhake sistem manajemen sing wis mapan, indeks finansial sing sehat, lan manajemen keamanan kargo sing efektif, lsp.

 

Ndhaptar Sertifikasi Lanjutan AEO iku gampang banget. Iki minangka program rumit sing nyakup sawetara departemen kayata sumber daya manusia, akuntansi, rantai pasokan, logistik, inspeksi kualitas.

 

Miturut statistik bea cukai, ana total 3.239 perusahaan sing duwe Sertifikasi Lanjutan AEO, mung nyakup 0,22% perusahaan terdaftar ing China. Syarat aplikasi nganti 30. Sanajan saka sudut pandang para ahli, kesulitan aplikasi padha karo Mini-IPO.

 

Kanggo lulus ujian, SMOORE nyiyapake tim program ing taun 2018. 9 departemen wis melu, luwih saka 30 pelatihan wis diatur, lan file 7.524 kaca wis dikirim. Kabeh aplikasi aplikasi suwene meh rong taun.

 

AEONgirit 30% Wektu Mbusak Pabean, a "VIP Pass Efektif ing 42 Negara

 

Nganti saiki, China wis mlebu perjanjian AEO bebarengan karo 42 negara lan wilayah, kalebu Singapura, Republik Korea, Uni Eropa, Swiss lan Selandia Baru, sing dadi ndhuwur kabeh negara.

 

Kajaba iku, pamrentah Tiongkok mromosikake kerja sama karo bea cukai ing sadawane "Jalan Sutra", ngrencanakake ngrampungake kesepakatan bebarengan karo sekitar 20 negara lan wilayah sing duwe volume ekspor 80%, nyedhiyakake luwih akeh kanggo kerja sama.

 

Kanggo sing spesifik, SMOORE bisa ngrasakake luwih akeh reresik khusus, kayata nyekel "VIP Pass". Penake kalebu kurang mriksa barang, ngeculake barang luwih cepet, proses sing disederhanakake lan kurang biaya reresik, lsp. Wektu bea cukai pengusaha sertifikasi AEO rata-rata mudhun 30%, nyuda biaya logistik.

 

Contone, kanggo ngekspor menyang Korea Selatan, ing taun rata-rata rata-rata inspeksi 2,84%, lan 1,09% kanggo sertifikasi AEO.

 

customs

 

Miturut Frost & Sullivan, SMOORE minangka pabrikan piranti vaping paling gedhe ing donya babagan penghasilan, nyumbang 16,5% saka total pangsa pasar, ing taun 2019. Produk sing dikembangake lan diproduksi dening SMOORE wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah. Sertifikasi Advanced AEO bakal nguatake SMOORE ing pasar jaban rangkah.