Atomisasi, proses ngilangi cairan akeh menyang tetesan cilik, umume dilakoni saben dinane. Piranti atomisasi kayata pelembab, kukus rai, mesin kabut, lan alat pengaman atom medis minangka alat praktis populer sing menehi pitulung banget.

Teknik atomisasi beda-beda karo pangembangan teknologi. Atom gas tekanan tinggi, atomisasi ultrasonik, pemanasan gelombang mikro, lan pemanasan resistensi digunakake kanthi teknik anyar. Inti atomisasi yaiku koil. Minangka bahan, keramik saiki wis dikembangake dadi bagean penting saka koil sing berkualitas tinggi. Apa kaluwihan keramik tinimbang bahan liyane? Kepiye cara kerja koil keramik? Kita bakal njelajah rahasia kumparan keramik sing didhelikake.

Napa koil keramik?

Keramik ora mung bahan sing digunakake ing desain koil. Serat kaca, katun organik, bolong logam, lan bahan liyane kabeh wis digunakake. Bahan keramik sing digunakake ing koil beda karo sing ana ing meja makan. Ndhukung rekayasa mikro poros kanthi komposisi khusus.

Iki foto Koil Keramik FEELM sing digedhekake kaping pirang-pirang kali. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana pirang-pirang pori ukuran micron ing kubus keramik. Komponen utama Atomizer Elektronik kasusun saka landasan keramik keropos lan lapisan film logam tipis sing setor lan dipasang ing sisih ndhuwur.

Bahan baku sing digunakake ing koil FEELM yaiku mineral olahan saka alam. Sawise proses gawean, pangatusan lan suhu khusus nyaring khusus, mikropores sing saling gegandhengan dibentuk ing njero ruangan. Ukuran pori rata-rata udakara seperlima jembare rambut manungsa.

Mikropora iki duwe peran penting kanggo nindakake lan ngunci E-cairan ing njero landasan sajrone proses vaporisasi urip lan mati. Amarga ketegangan permukaan lan tumindak kapiler, E-cairan bisa nembus liwat substrat lan adsorb ing permukaan.

Keramik keropos nduweni daya nyerep sing kuat lan kompatibilitas biologis, padha karo karbonon aktif sing digunakake ing macem-macem alat rumah tangga, kayata saringan banyu, deodorant kulkas, masker rai, lan pasta gigi, lsp.

Apa kaunggulan koil keramik?

Dibandhingake karo bahan liyane kayata serat lan katun, koil FEELM khusus kanggo struktur fisik, properti material, lan desain industri. Gabungan iki nyumbang kanggo paningkatan suhu sing luwih cepet lan distribusi suhu ing permukaan substrat. Kontrol suhu sing tepat sing diaktifake dening FEELM bisa nyuda jumlah aldehida lan keton sing diproduksi sajrone penguapan.

Koil FEELM digawe saka substrat keramik lan lapisan film metalik. Keramik kasebut sinter ing suhu dhuwur lan dibentuk dadi mangkuk. Film logam dicithak ing permukaan substrat kanthi "bentuk s" supaya bisa dadi panas lan efisien, kaya kompor lan pot nalika masak. Atomizer nguap E-cair dadi uap nalika digawe panas karo film logam kanthi suhu sing pas.

Keuntungan liyane saka FEELM yaiku pemanasan sing padha, kanthi efektif bisa ngilangi sebagian besar karbonasi parsial, lan nyuda masalah rasa kobongan sing wis suwe nganggu industri.

Teknologi atomisasi wis digunakake ing aplikasi medis wiwit suwe, kayata obat-obatan sing dihirup kanthi lisan kanggo perawatan asma mangsan. Ukuran partikel sing diasilake ing atomisasi biasa bisa beda-beda.

Antarane, partikel sing luwih cilik tinimbang 2,5μm bisa dilebokake ing saluran napas lan rongga oral, lan sing luwih cilik saka 1μm bisa diserap dening paru-paru.

Partikel aerosol sing diproduksi dening koil keramik FEELM luwih cilik tinimbang 1μm sing nyebabake panyerepan paru-paru sing luwih apik, rasa sing luwih kuat lan kepuasan sing luwih gedhe.