Tanggal 10 Julith, Perusahaan induk FEELM Smoore International Holdings Limited (cekak Smoorefor) didaftar kanthi resmi ing HKEX (Hongkong Ex Exchangees and Clearing Limited), kode saham 6969.HK. Rega IPO awal yaiku12,4HKD, dene rega nutup nganti 31 HKD lan regane pasar 178 milyar HKD.

Minangka pimpinan global kanggo nawakake solusi teknologi vaping, misi Smoore yaiku nggawe platform teknologi vaping terkemuka ing donya kanggo nambah inovasi lan pangembangan teknologi vaping kanthi macem-macem aplikasi.

Jagad'Produsen Piranti Atomisasi Elektronik Paling Gedhe

Smoore minangka pimpinan global manufaktur piranti vaping lan komponen vaping kanggo produk HNB kanthi basis ODM, kanthi teknologi R&D canggih, kapasitas manufaktur sing kuat, portofolio produk spektrum lebar, lan basis pelanggan sing beda-beda. Miturut Frost & Sullivan, Smoore minangka pabrikan piranti vaping paling gedhe ing donya babagan penghasilan, nyumbang 16,5% saka total pangsa pasar, ing taun 2019.

Ing taun-taun pungkasan, amarga produk bermutu lan inovasi terus-terusan, Smoore wis diakoni dening pasar global. Data nuduhake manawa saka 2016 nganti 2019, bathi total yaiku 707 yuta yuan, 1,565 milyar yuan, 3,434 milyar yuan, lan 7,611 milyar yuan, kanthi tingkat pertumbuhan tahunan senyawa 120,8%.

Umume pelanggan Smoore asale saka pasar jaban rangkah, kalebu luwih saka 50 negara utawa wilayah jaban rangkah. Ing 2019, penghasilan perusahaan saka Amerika Serikat, pasar Hong Kong, lan Jepang masing-masing 21,8%, 20,9%, lan 7,9%.

Miturut Frost & Sullivan, ukuran pasar piranti vaping global tansaya cepet saka US $ 1.828.8 yuta ing taun 2014 dadi US $ 6.701,9 yuta ing taun 2019, nuduhake CAGR 29,7%, lan diarepake bakal terus mundhak ing tembe mburine. Kanthi panjaluk global saya akeh, ukuran pasar piranti vaping global diarepake luwih saka $ 22.716,9 yuta ing taun 2024, sing nuduhake CAGR 27,7% saka taun 2019.

Kanthi konsolidasi Industri sing didhukung dening sarat peraturan, mula ana peraturan ing piranti vaping ing pirang-pirang negara, utamane rong pasar paling gedhe, AS lan Eropa, norma peraturan kasebut dadi luwih jelas. Umume, syarat lan watesan tartamtu dileksanakake ing produksi, penjualan, lan pemasaran piranti vaping. Ing kahanan kaya ngono, perusahaan sing duwe kompetitif bakal unggul tinimbang sing ora ana lan bakal njupuk panguasaan pasar sing luwih gedhe, dadi konsolidasi industri luwih suwe.

Swara 1500+ Paten, Anjog ing R&D

Minangka Tanggal Praktik Paling Anyar, Smoorehad sumber daya R&D majeng saka telung pusat riset lan 645 personel R&D. Perusahaan iki negesake riset babagan teknologi pemanas. Ing 2016, teknologi pemanasan generasi kaping pisanan dikenalake. Ing pungkasan taun kasebut, perusahaan kasebut ngluncurake FEELM generasi kaping loro. FEELM menang Golden Leaf Award ing GTNF ing taun 2018 lan iF Design Award 2020.

Ing wulan Oktober 2019, Smoorewas dianugerahi Penghargaan Paten Keunggulan China dening Administrasi Properti Intelektual Nasional, PRC; Ing Nopember 2019, perusahaan kasebut uga nampa Sertifikat Akreditasi Laboratorium saka Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian kanggo keamanan lan kualitas laboratorium. Kemampuan perusahaan kanggo nggawe merek teknologi dhewe uga mbantu njaga posisi utama ing industri vaping.

Tim manajemen Smoore kalebu pionir industri lan ahli. Anggota manajemen wis ana ing industri kasebut udakara wolung taun.

Ing telung nganti patang taun sabanjure, SMOORE rencana investasi luwih akeh kanggo ningkatake kapasitas produksi lan upgrade peralatan, kalebu nyiyapake fasilitas manufaktur anyar lan lembaga riset level klompok uga nginstal lini produksi otomatis lan peralatan IT.

Nggoleki Aplikasi Anyar, Kesehatan minangka Potensi Anyar

Ing taun 2020, wabah lan panyebaran COVID-19 ngalami pengaruh gedhe babagan pangembangan industri atomisasi elektronik global. Data nuduhake manawa tingkat tuwuhing sistem terbuka, sistem polong tertutup, lan atomisasi elektronik sing digunakake khusus mundhak 3,2%, 11,2%, lan 12,1%, luwih murah tinimbang taun 20,1%, 38,1%, lan 36,8% taun kepungkur.

Amarga pirang-pirang negara wis nindakake langkah-langkah proteksi sing efektif lan aktif ngasilake kerja. Frost & Sullivan percaya manawa pengaruh COVID-19 tumrap industri atomisasi elektronik global diwatesi lan sementara, pasar dijangka pulih wiwit taun 2021. Kejabi, luwih saka 90% pangguna saka AS, Inggris, lan China percaya yen COVID Wabah -19 wabah ora bakal mengaruhi tuku produk atomisasi elektronik.

Nalika nyedhiyakake produk atomisasi elektronik kanggo pangguna global, SMOORE uga wis miwiti njelajah aplikasi teknologi atomisasi anyar. Ing wulan April iki, Smoore, lan AIM Immuno Tech (sabanjure diarani "AIM") ngumumake dheweke mlebu Perjanjian Transfer lan Riset Material (MTA). Tujuane kanggo riset ing China khasiat piranti pangiriman inhalasi Smoore nggunakake Ampligen, obat unggulan AIM, sing wis disetujoni kanggo ME / CFS ing Argentina lan eksperimen liwat uji klinis tahap 3 ing AS AIM percaya Ampligen duweni potensi minangka prophylactic / terapi wiwitan tumrap COVID-19. Nalika pasien nuduhake gejala COVID-19 kaping pisanan, obat kasebut dikirim menyang paru-paru sing kena infeksi, sing bisa nyebabake obat kasebut nyebabake reseptor Tol-Kaya Resep 3 (TLR3) ing kabeh sistem pernapasan ndhuwur lan ngisor, kanthi efektif nyegah infeksi COVID-19.

Secara global, terapi inhalasi nggunakake peralatan atomisasi elektronik wis dadi cara sing penting lan efektif kanggo ngobati gejala ambegan lan penyakit (kayata batuk, asma, bronkitis, lan penyakit paru-paru liyane), lan luwih akeh pemasok peralatan atomisasi elektronik wis wiwit ngiyatake riset lan investasi wilayah iki. Kanthi nambah kesadharan para praktisi ing industri atomisasi elektronik, aplikasi medis bisa uga dadi bagean penting ing mbesuk.

Nglamar teknologi atomisasi elektronik menyang industri kesehatan minangka salah sawijining poin utama ing tahap panelitian sabanjureSmoore, lan uga minangka calon pendorong kanggo pembangunan mbesuk.

Saiki, Smooreis ngembangake komponen inti kanggo peralatan otomasi medis. Kanthi teknologi produksi otomatis, Smoorecan nyederhanakake peralatan otomasi medis sing ana, kanthi akurat ngontrol dosis lan ukuran partikel aerosol, kanggo nambah efisiensi atomisasi inti perawatan kesehatan.

Khusus, ngontrol ukuran partikel aerosol bisa njamin yen rasio aerosol obat sing luwih dhuwur mlebu ing awak manungsa, lan diserep kanthi efektif nalika ngontrol dosis bisa njamin yen pasien ngonsumsi obat sing cocog. Ing pitungan obat sing tepat, SMOORE duwe trobosan, nyumbang panandhang asma, penyakit paru-paru obstruktif kronis, lan penyakit pernapasan liyane, lan ngatasi rasa nyeri.