"Iku angel, angel tenan." Iki minangka perkara pertama sing kedadeyan Steven nalika ngringkes RASA kerja suwene rong taun. Minangka Direktur R&D, Steven duwe pengalaman kerja 20 taun ing bidang iki. Nanging dheweke ujar manawa inovasi FEELM beda banget karo kategori liyane. Siji sisih, inovasi teknis lan kontrol kualitas minangka bagean penting. Nanging ing sisih liyane, ana moreto sing digoleki kanggo Steven lan time, sing mesthi dadi tantangan gedhe.

01"Tantangan paling gedhe yaiku awakku dhewe ”

Steven durung ngerti kompleksitas kerjane nganti 3 wulan sawise gabung ing Smoore ing taun 2017. “Aku bisa ngatasi!” Wiwitane Steven pancen yakin. Miturut panemune, atomizer wastoo cilik dadi luwih rumit tinimbang piranti elektronik liyane. Yen dibandhingake karo peralatan rumah tangga tradisional, bunder urip atomizers luwih cendhek, mung 1-2 taun, sing mbutuhake inovasi terus-terusan. Steven ngrasakake tekanan sing durung ana sadurunge lan ora ana referensi. "Pengalaman iku ora ana gunane. Kita kudu miwiti saka nol. "Steven ujar," Aku kudu nantang awakku dhewe ". Amarga ora duwe pengalaman lan ora duwe pengalaman, Steven wiwit golek solusi. Dheweke nganggep cara iki efektif kanggo nggawe kerangka sistematis sawise mbongkar lan nganalisis produk kasebut. Loro saka kerja, Steven seneng maca buku, kalebu macem-macem topik sing ana gandhengane karo teknologi lan manajemen, kayata,Dilema Inovator, Ora Entuk Siji, Nyebrang Chasm, Obrolan Krusial lanAkuntabilitas Krusialsing disenengi."Teknologi nduwe peran penting ing industri iki, kita kudu terus-terusan milih sing anyar."

02Tekanan kaping sepuluh kaping sadurunge

Sajrone rong setengah taun, tim R&D wis ngembang saka mung 8 anggota dadi 80. Pimpinan Steven saiki wis pindhah saka pambiji babagan produk lan pamrograman produk kanggo pemasaran. Sing paling nggumunake Steven yaiku periode kerja patang wulan, wiwit Maret nganti Juni, 2018, nalika dheweke lan luwih saka 20 kolega time kanthi rutin ngatur rapat wiwit jam 6 sore nganti jam 9 bengi ngrembug lan ngoptimalake panelitian sadurunge produk digawe. "Aku rumangsa kepengin sinau akeh" Steven rampung. "Kita bisa ngrasakake produk kanthi cara sing luwih apik tinimbang mesin". Miturut panemune, "3 + 2" minangka kriteria pambiji kanggo ngevaluasi produk, sing kudu dituruti kanthi serius. Supaya luwih spesifik, '3 nuduhake kinerja atomisasi sing luar biasa, pengalaman produk sing apik banget lan poin adol produk sing beda, dene'2's kanggo tampilan produk sing unik uga layanan pelanggan sawise didol. "Ora ana produk sing bisa diluncurake yen kriteria kasebut ora bisa dipenuhi".

Kanggo nggawe landasan sing kuat kanggo keuntungan inti FEELM, Steven ngerti manawa dheweke kudu nggawe trobosan. Kanthi target kasebut, dheweke nindakake tes sing ketat lan 12 ing antarane kanggo atomisasi. Menapa malih, tim kasebut nyipta penemuan batere kanthi 20 tes supaya bisa cocog karo standar dhuwur. Amarga saka kepemimpinan Stevens, departemen R&D tetep dianyari lan nyedhiyakake macem-macem rokok integrasi adhedhasar atomisasi keramik. Produk sing duwe insidha FEELM saiki wis diekspor menyang pirang-pirang negara lan agama, kanthi entuk reputasi gedhe. "Iki migunani banget supaya tim bisa tuwuh kanthi cepet." Steven bangga ujar.

03Riset lan Ngembangake kanthi Gairah

Wiwit taun 2018, rumangsa nindakake proyek anyar. Minangka teknologi sing lagi dioptimalake nalika semana, Steven lan time wis ngentekake wektu akeh kanggo latihan, menehi kesaksian lan ngapikake kanggo memenuhi persyaratan sing ketat para klien. Pungkasane, asil sing apik bakal menehi sumbangan gedhe. Wiwit RASA ing njero wis misuwur kanthi internasional. Sajrone kurang saka setaun sawise madegé FEELM, pesenan akeh dilebokake. Iki mesthine minangka pakurmatan sing gedhe nanging Steven nolak mung njupuk kanthi cara iki.

'Tetep waspada lan terusake', Steven njupuk aturan kasebut minangka kapercayane. Siji tangan, Steven nuntut anggota tim kasebut dadi sing paling apik. Nanging ing sisih liyane, dheweke nggawe hubungan intim karo dheweke. Mbok pengaruhe puisi, Steven nuduhake rasa alus nalika makhluk. Ing telpon Steven, atusan foto wis nyekseni tim sing tuwuh wiwit 8 nganti 80, "Aku pengin ngelingi salah sawijine" ujare Steven, "Amarga aku mutusake lunga menyang papan sing adoh, aku bakal nyoba sing paling apik plancongan kasebut. ”Nalika wawancara kasebut pungkasan, Steven nyebutake masa mudha dheweke puluhan taun kepungkur,“ Aku ora preduli apa masa depan bakal lancar utawa lumpur, yen mung aku kepengin banget urip, kabeh bakal kaya sing diarepake. ”ditulis dening salah sawijining favorit Steven pujangga, GuozhenWang. Kaya gaweyane Steven, masalah ana ing ngarepe nanging targete jelas. Luwih penting, semangat iki sing ndhukung Steven kanggo maju.