Wiwit taun 2018 nalika merek teknologi FEELM wiwitane didegake, "For Next Pod" dilamar dadi slogan merek. Menehi kualitas lan pengalaman premium, pod sabanjure sing didhukung teknologi FEELM minangka pilihan sing luwih apik kanggo milyar pangguna ing saindenging jagad.

 

wiwit saiki, kita wis direkrut insinyur R&D paling dhuwur lan nglamar ilmu dhasar kayata bahan, hidromekanik, aerodinamika lan termodinamika kanggo nggawe platform teknologi atomisasi terkemuka ing donya. 

 

Great Taste_1

 

Saiki, sampeyan bisa nemokake polong tertutup nganggo koil keramik FEELM ing saindenging jagad. Mitra kita duwe saham pasar 70% lan 30% ing pasar China lan Amerika. Nanging kita ora bakal mandheg nggoleki panjaluk konsumen. Apa sing paling dikarepake? Apa fokuse? Apa kita bisa menehi panjaluk karo kemajuan teknologi?

 

Bagean 1 Apa sing wis ditemokake?

 

Ing wiwitan taun 2020, FEELM ngluncurake survey ing saindenging jagad lan nglumpukake ewonan lembar wangsulan. Kangge kita sinau akeh laporan investigasi profesional lan pendapat.

 

Lan kita nggawe kesimpulan yen upaya sing dikarepake konsumen yaiku rasa.

feelm great taste_1

feelm great taste_2

Wiwit polong tertutup kanthi teknologi FEELM diluncurake ing wiwitan taun 2018, kita terus-terusan nglumpukake umpan balik saka puluhan ewu pangguna pungkasan. Adhedhasar analisis lan perbandingan multidimensi, kita luwih milih polong sing didorong koil keramik FEELM tinimbang produk teknologi pemanasan liyane, utamane ing dimensi babagan rasa kayata kelancaran, kebocoran, efisiensi pangiriman nikotin lan konsistensi.

 

Bagean 2 Apa sing diomongake?

 

Umpan balik saka puluhan ewu konsumen nuduhake manawa keuntungan produk paling gedhe sing ana ing FEELM yaiku rasa sing apik. Nalika rahasia rahasia saka rasa sing apik ana ing Koil Keramik FEELM.

feelm great taste_3

feelm great taste_4

feelm great taste_5

feelm great taste_6

 

 

Bagean 3 Rahasia kanggo Rasa Gedhe

 

Teknologi pemanasan ndadekake urip kita luwih apik lan FEELM nggawe rasa vaping luwih apik.

 

Saiki, FEELM nemtokake maneh teknologi pemanasan, integrasi karo teknologi canggih lan nduweni semangat kapinteran. Saka koil pertama nganti milyar, FEELM konsisten karo kualitas tinggi, ngirim pengalaman vaping sing luar biasa ing kabeh jagad.

 

Koil Koil Keramik, Rahasia Kanggo Rasa Gedhe.

Kita Ora Endi Nggoleki Rahasia Sing Didhelikake.

 

Great Taste_8