Teknologi Pemanas Inovatif Kanggo Pod Sabanjure

Roso Intenser

Dimuat karo solusi polong sing diupdate, produksi uap tambah khas. Mayuta-yuta pori ukuran mikro ing kumparan keramik ngasilake uap sing luwih alus lan murni, ngasilake rasa lan pengalaman vaping sing luar biasa.

Teknologi Bocor Dynamic Balance

Dumadi saka seri solusi tahan bocor, Teknologi Bocor Kebocoran Dinamis bisa nyuda tingkat bocor nganti 98%, dibandhingake karo polong biasa.

Koil FEELM sing bentuke Bowl, Struktur Anti-Kondensasi, Passage Udara sing U, Three Passage Air, lan Struktur Maze minangka bagean saka solusi kasebut. Teknologi Bocor Balance Dinamis nggunakake macem-macem solusi miturut macem-macem polong, kanthi tujuan supaya tingkat bocor bisa mudhun nganti paling gedhe.

Kepuasan Gedhe

Saben tetes E-cair diuap dadi partikel aerosol sing luwih cilik saka 1μm, nambah efisiensi pangiriman nikotin.

Koil koil

Koil Katun

Partikel aerosol luwih cilik tinimbang 1μm, kukus sing rata lan alus nggawa rasa murni lan kuat
RASA
Partikel aerosol gedhe, uap sing kuat nanging ora rata nyebabake rasa lengket
Pengalaman vaping premium sing konsisten nganti pungkasan
KONSISTENSI
Konsistensi sing ringkih, pengalaman vaping mboko sithik
Kepuasan sing luwih gedhe, efisiensi pangiriman nikotin nambah 87,58%
KEPUASAN
Pangiriman nikotin sing ora efisien nyebabake kepuasan sing sithik
Keseragaman suhu sing luwih apik, ora ana rasa sing kobong
RASA BURNT
Panas sing ora rata nyebabake kena garing sing terus
Koil keramik sing bentuk mangkuk lan kedhapan sing luwih apik nyuda tingkat bocor
Bocor
Struktur longgar ora bisa ngunci E-cair kanthi kuat, tingkat bocor dhuwur
Ora pisah, sepi banget
SPILITING
Swara Sparking lan Crackling, resiko dhuwur
Produksi otomatis lan kriteria inspeksi internasional njamin kualitas tinggi
KAWAL KUALITAS
Produksi manual tradisional nyebabake kualitas sing ora stabil
ULANGAN MEDIA
Media Review

“Kualitas bangunan sing apik, emulasi rokok sing paling akurat nganti saiki lan gambar sing apik banget. FEELM jelas duwe platform sing kuat ing kene lan aku ngarep-arep aplikasi teknologi mbesuk. "

Media Review

"Koil koyo performa apik. Rasane pancen resik, kepenak, lan tenggorokan wis mateng. Ora ana bocor, ngidoni, utawa njedhul apa wae! Iki uga vape sing super bisu. ”

Media Review

“Pod FEELM nawakake finish sing apik, kualitas apik banget, vape sing nyenengake efektif ing format kompak. Mesthi wae pilihan sing paling apik kanggo miwiti rokok elektronik. ”

Media Review

"Koil sing bisa dipotong iku pancen dadi kekuwatan sing nyebabake vape sing asri lan enak banget, vape nalika ing sisih sing anget, isih apik banget lan nyenengake."

Media Review

COIL KINGS: atomizer FEELM anyar saka SMOORE nggunakake teknologi film pemanas logam canggih kanggo nambah pengalaman vaping gaya pod.