Посакувани чувства

Кои се Чувствувачи?

FEELM е иновативна марка за технологија на греење од SMOORE (Број на акции: 6969.HK).

Овозможува одличен вкус и мазно искуство со испарување за затворени мешунки.

Возрасните апарати кои користат производи управувани од технологијата FEELM се FEELMers.

dasdasd

Чекор

Пронајдете мешунка со ЧУВСТВО внатре, фотографирајте се

Чекор

Додајте го текстот „Тајна за одличен вкус“ на фотографијата

Чекор

Споделете ја фотографијата на Фејсбук, Инстаграм, Твитер или Линкедин и @feelmtech

Колку е поангажиран вашиот пост, толку поголема награда ќе освоите! Белешки: Врз основа на бројот на допаѓања, коментари и споделувања на вашата објава.

Датум на активност:

Октомври 15-ти-Ноември 15-ти

Соопштение:

Сите 31 победник ќе бидат објавени на 16-ти ноември на www.feelmtech.com.

Прво Награда:
второ Награда:
трето Награда: