ПРЕДУПРЕДУВАЕ: Овој производ содржи никотин. Никотинот е зависна хемикалија.

„FEELM внатре“ е програма за проверка на технологијата на брендот, лансирана од FEELM. Секој под натоварен со FEELM технологија е обележан со регистрирана трговска марка „FEELM внатре“, обезбедувајќи им на крајните корисници навистина одличен вкус и висок квалитет.

Глобално регистрирана трговска марка

Симболот „FEELM inside“ е регистриран како заштитен знак во следните земји и области: Кина, САД, Велика Британија, Европската унија, Јапонија, Јужна Кореја, Нов Зеланд, Австралија, Индонезија, Израел, Швајцарија, Русија, Саудиска Арабија и Обединетите Арапски Емирати.

Симболот „FEELM inside“ на касетите со под е заштитен знак на глобално ниво и е заштитен со законот за трговска марка. Сите права се задржани.

Преглед на КОЛ
application