ЧУВСТВЕТЕ се
ФИЛМ

ЧУВСТВО = Автентично Чувствувајте се + Металик Филм

FEELM е страствен во врска со подобрувањето на искуството за исчезнување кај возрасни пушачи со иновативна технологија и уреди за испарување. Комбинирање на метален филм со керамички спроводник, оваа револуционерна технологија е чекор напред во традиционалната наука за материјали и структура, што претставува нова граница во индустријата за испарување на атомизацијата.

FEELM совршено одговара на филмската технологија на исчезнување во системот „Затворен под“, носејќи им одличен вкус и извонредно искуство на исчезнување на enthusубителите на електронска цигара и автентично чувство на пушење кај возрасните пушачи.

logo

Технологијата FEELM е измислена во 2016 година од SMOORE International Holdings Limited (Шифра на акции: 6969.HK), матична компанија на VAPORESSO, CCELL и METEX.

logo logo logo logo
logo
Тајна за одличен вкус
600+
Експерти
1600+
Глобални патенти
Златен лист
Награди
iF Дизајн
Награда 2020 година
1 милијарда
Продуктивен капацитет
16,5%
Глобален удел на пазарот
СВЕТСКИ СВЕТЛИЦИ
2006
2006
2006

• SMOORE е основана

2006
2006
2007

• Соработуваше со NJOY, започна КРАЛ

2006
2006
2014

• Соработка со Алтрија, изградена ексклузивна фабрика МаркТен

• Распореден центар за истражување и развој водечки во индустријата, фокусиран на технологијата за керамичко греење

2006
2006
2015

• Развиен керамички калем од 1-та генерација T28

• Основан SMOORE институт за истражување Чангша

2006
2006
2016

• Лансирана керамичка калем T29 метален филм

• Основан Институт за истражување СМООР Шенжен

2006
2006
2018

• Соработуваше со Р.. Рејнолдс, го лансираше Вусе Алто

• Соработка со БАТ, лансиран Vype ePod

• Соработка со RELX, лансирана RELX Classic во Кина

• Лансиран NJOY ACE

• Глобално најавуваниот бренд за технологија за греење FEELM, ги освои наградите Златен лист

• Обемот на продажба на FEELM во мешунките надмина 100 милиони

2006
2006
2019

• Објавена трговска марка „FEELM внатре“ за глобална технологија за автентикација

• Ко-изградена е најголемата фабрика за ексклузивни електронски цигари во светот со RELX

• Продуктивниот капацитет на FEELM во мешунките надмина 1 милијарда парчиња

• Технологијата за керамичко греење ја доби 1. Награда за извонредност на патентите во Кина во индустријата

• Центарот за анализи и тестирање SMOORE го помина тестот за проценка на CNAS

• Основан SMOORE институт за истражување Тангшан

2006
2006
2020

• SMOORE наведен на HKEX (код на акции: 6969.HK)

• Освоена iF Design Award 2020

• Аплицирано за над 1600 глобални патенти

2006
2006
2006

• SMOORE е основана

2006
2006
2007

• Соработуваше со NJOY, започна КРАЛ

2006
2006
2014

• Соработка со Алтрија, изградена ексклузивна фабрика МаркТен

• Распореден центар за истражување и развој водечки во индустријата, фокусиран на технологијата за керамичко греење

2006
2006
2015

• Развиен керамички калем од 1-та генерација T28

• Основан SMOORE институт за истражување Чангша

2006
2006
2016

• Лансирана керамичка калем T29 метален филм

• Основан Институт за истражување СМООР Шенжен

2006
2006
2018

• Соработуваше со Р.. Рејнолдс, го лансираше Вусе Алто

• Соработка со БАТ, лансиран Vype ePod

• Соработка со RELX, лансирана RELX Classic во Кина

• Лансиран NJOY ACE

• Глобално најавуваниот бренд за технологија за греење FEELM, ги освои наградите Златен лист

• Обемот на продажба на FEELM во мешунките надмина 100 милиони

2006
2006
2019

• Објавена трговска марка „FEELM внатре“ за глобална технологија за автентикација

• Ко-изградена е најголемата фабрика за ексклузивни електронски цигари во светот со RELX

• Продуктивниот капацитет на FEELM во мешунките надмина 1 милијарда парчиња

• Технологијата за керамичко греење ја доби 1. Награда за извонредност на патентите во Кина во индустријата

• Центарот за анализи и тестирање SMOORE го помина тестот за проценка на CNAS

• Основан SMOORE институт за истражување Тангшан

2006
2006
2020

• SMOORE наведен на HKEX (код на акции: 6969.HK)

• Освоена iF Design Award 2020

• Аплицирано за над 1600 глобални патенти

За SMOORE

Основана во 2006 година, SMOORE International Holdings Limited е национално високо-технолошко претпријатие и престижен светски лидер во обезбедувањето решенија за технологија за атомизација. Специјализирана е за технологија за атомизација, како и за развој, производство и продажба на керамички проводници.

SMOORE придава големо значење на R&D и иновациите. Со основни членови кои дипломираат на врвни универзитети како Институтот за технологија во Georgiaорџија, Универзитетот Пурдју, Универзитетот Цингуа и Кинеската академија на науките, СМООР сега поседува повеќе од 1600 патенти ширум светот, опфаќајќи повеќе области како што се керамички проводници и електронски атомизатори.

Благодарение на врвната технологија за атомизација, SMOORE производите имаат стекнато WM, RBA, EICC, BSCI, GMP, cGMP и TUV сертификати и се извезени во над 50 земји и области ширум светот. Продолжувајќи да обезбедуваме високо квалитетни производи и услуги, SMOORE стана водечка светска технолошка платформа за атомизација, широко прифатена и фаворизирана од крајните корисници.

Заради напредната технологија за истражување и развој, силниот производствен капацитет, портфолиото на производи со широк спектар и различните бази на клиенти, според Фрост и Саливан, SMOORE беше најголемиот производител на уреди за испарување во светот според приходите, сочинувајќи 16,5% од вкупниот удел на пазарот, во 2019 година.