Бидејќи еколошкото прашање за е-цигарите добива сè повеќе грижи, добра вест е што некои производители сериозно ја сфаќаат во својата пракса. Електричната цигара за еднократна употреба, добитник на наградата iF 2020, е дело на FEELM, иновативен бренд за технологија за атомизација.
 
 

Производот FEELM има нова еколошка хартија, што ја подобрува разградливоста до неверојатна стапка од 76% во волумен, во споредба со обичните пластични. Исто така, повеќеслојниот дизајн за тркалање хартија се карактеризира со хигиенски и социјални функции. Користениот надворешен слој на устата може да се искине пред да се пренесе на следните 15 корисници. Овој дизајн го штити личното здравје и го шири концептот на заштита на животната средина додека се социјализира меѓу возрасните пушачи.

 
 

 
 

ДОДЕЛУВАЕТО iF DESIGN е светски познат дизајн дизајн во производи, амбалажи, архитектура, дизајн на услуги итн Прв пат награден во 1953 година, тоае најстариот печат на независен дизајн во светот,симбол на извонредни достигнувања во дизајнот што се фокусира на иновативната моќ на дизајнот.

 
 

 
 

FEELM обезбедува иновативна и исклучителна технологија за греење за системите со затворени подот. NJOY, RELX, HEXA, Haka, VAPO, Alfapod и многу други брендови се опремени со FEELM технологија. Обемот на продажба на мешунки со FEELM внатре надмина 1 милијарда.

 
 

Исто како Vaporesso и CCELL, FEELM е независна деловна поделба на Shenzhen SMOORETechnology Limited., Која е водечка компанија во индустријата за испарување. Постојат над 400 експерти во Институтот за истражување SMOORE, сопственици на 1600 глобални патенти.