Датираат од 2018 година, додека првично беше основана брендот за технологија FEELM, како парол за брендот беше предложен „За Следниот Под“. Нудејќи врвен квалитет и искуство, следниот pod управуван од технологијата FEELM беа подобри избори за милијарди корисници ширум светот.

 

Вер од тогаш, ние регрутиравме врвни инженери за истражување и развој и применивме основна наука како што се материјали, хидромеханика, аеродинамика и термодинамика за да изградиме водечка платформа за технологија за атомизација. 

 

Great Taste_1

 

Во денешно време, можете да најдете затворени мешунки со керамичка калем FEELM низ целиот свет. Нашите партнери поседуваат 70% и 30% пазарни удели, соодветно, на пазарот во Кина и Америка. Но, ние никогаш не престануваме да ги истражуваме барањата на потрошувачите. Што сакаат најмногу? Кој е нивниот фокус? Дали сме во состојба да ги задоволиме нивните барања со напредок во технологијата?

 

Дел 1 Што најдовме?

 

На почетокот на 2020 година, ФЕЕЛМ започна со светско истражување и собра илјадници листови со одговори. Во меѓувреме, проучувавме многу извештаи и мислења за професионална истрага.

 

И дојдовме до заклучок дека крајната потрага по потрошувачите е вкус.

feelm great taste_1

feelm great taste_2

Уште од почетокот на затворените мешунки натоварени со технологијата FEELM на почетокот на 2018 година, ние континуирано собиравме повратни информации од десетици илјади крајни корисници. Врз основа на повеќедимензионална анализа и споредба, откриваме дека тие претпочитаат мешунки управувани од керамички намотки FEELM во однос на другите производи со технологија на греење, особено во димензии што се однесуваат на вкусот, како што се мазноста, истекувањето, ефикасноста и доследноста на испорака на никотин.

 

Дел 2 Што рекоа?

 

Повратните информации од десетици илјади потрошувачи покажуваат дека најголемата предност на производите со FEELM внатре е одличен вкус. Додека скриената тајна на одличен вкус лежи во FEELM керамички калем.

feelm great taste_3

feelm great taste_4

feelm great taste_5

feelm great taste_6

 

 

Дел 3 Тајна за одличен вкус

 

Технологијата на греење го прави нашиот живот подобар, а FEELM го подобрува вкусот на испарување.

 

Денес, FEELM ја редефинира технологијата за греење, се интегрира во врвната технологија и го наследува духот на генијалност. Од првиот калем до милијардитиот дел, FEELM е во согласност со високиот квалитет, обезбедувајќи исклучително искуство на искористување на целиот свет.

 

FEELM керамички калем, тајна за одличен вкус.

Никогаш не престануваме да ја истражуваме скриената тајна.

 

Great Taste_8