Иновативна технологија за греење за следниот под

Вкус за засилување

Натоварено со надградено решение за под, производството на пареа се одликува карактеристично. Милиони пори со микро големина во керамичката калем создаваат помазна и почиста пареа, обезбедувајќи одличен вкус и исклучително искуство на испарување.

Динамичка рамнотежа Пропустлива технологија

Составена од низа решенија кои не можат да протекуваат од истекување, технологијата за заштита од протекување на динамички баланс е во состојба да ја намали стапката на истекување до 98%, во споредба со обичните мешунки.

Намотка во облик на чинија FEELM, структура против кондензација, пропуст на воздух во форма на буквата У, три воздушни премини и структура од лавиринт се дел од решенијата. Динамичка рамнотежа Технологија со доказ за истекување усвојува различни решенија според различни мешунки, со цел да се намали стапката на истекување до најголем опсег.

Поголемо задоволство

Секоја капка Е-течност се испарува во аеросолни честички помали од 1μm, што значително ја подобрува ефикасноста на испораката на никотин.

FEELM серпентина

Памучна калем

Аеросолните честички помали од 1 μm, рамномерната и мазна пареа носат чист и интензивен вкус
ВКУСОТ
Големи аеросолни честички, интензивна, но нерамна пареа резултираат во леплив вкус
Доследно искуство со врвно искористување до последната издувам
СОДРИНА
Слаба конзистентност, искуството со испарување постепено згаснува
Поголемо задоволство, ефикасноста на испорака на никотин се зголемува 87,58%
Задоволство
Неефикасната испорака на никотин доведува до мало задоволство
Многу подобра униформност на температурата, без изгорен вкус
ИЗГОРЕН ВЕСТ
Нерамна топлина предизвикува постојан сув удар
Керамичка калем во облик на сад и подобра херметичност, огромно ја намалуваат стапката на истекување
ИСКЛУЧУВАЕ
Лабавата структура не може цврсто да ја заклучи Е-течноста, висока стапка на истекување
Без разделување, крајно тивко
СПЛИТИРАЕ
Искрени и крцкави звуци, висок ризик
Автоматското производство и меѓународните критериуми за инспекција гарантираат висок квалитет
КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ
Традиционалното рачно производство доведува до нестабилен квалитет
ПРЕГЛЕД НА МЕДИУМИТЕ
Media Review

„Одличен квалитет на градење, најточна емулација на цигара до сега и многу непречено извлекување. FEELM очигледно има многу солидна платформа тука и се радувам на идните апликации на технологијата “.

Media Review

„Намотката FEELM се претстави добро. Вкусот е навистина чист, удобно топол, а ударот во грлото е солиден. Немаше никакво протекување, плукање или пукање! Исто така, тоа е супер тивок звук. ”

Media Review

„FEELM Pod нуди уредни завршни работи, извонреден квалитет, ефективно пријатно празнење во компактен формат. Тоа е несомнено одличен избор за палење електронска цигара “.

Media Review

„Оние врвни калеми се очигледно движечката сила зад навистина остриот и вкусен сад, вапето додека е на ладната страна на топло, сепак е исклучително мазно и многу пријатно“.

Media Review

КРАЛИ НА КАЛИА: Новиот атомизер FEELM од SMOORE користи напредна технологија за метално греење на филмот за да го подобри искуството на испарување во стилот на под