KUJDES: Ky produkt përmban nikotinë. Nikotina është një kimik i varur.

"FEELM brenda" është një program i vërtetimit të teknologjisë së markës i nisur nga FEELM. Çdo pod i ngarkuar me Teknologji FEELM është shënuar me markën e regjistruar tregtare "FEELM brenda", duke u siguruar përdoruesve përfundimtar shije vërtet të shkëlqyeshme dhe cilësi të lartë.

Markë tregtare e regjistruar globalisht

Simboli "FEELM brenda" është regjistruar si markë tregtare në vendet dhe zonat e mëposhtme: Kina, Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Bashkimi Evropian, Japonia, Koreja e Jugut, Zelanda e Re, Australia, Indonezia, Izraeli, Zvicra, Rusia, Arabia Saudite dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Simboli "FEELM brenda" në fishekët pod është një markë tregtare e regjistruar në të gjithë botën dhe mbrohet nga ligji i markës tregtare. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Rishikimi KOL
application