NDIHENI
FILMI

NDIKIMI = Autentik Ndjen + Filmi metalikm

FEELM është i apasionuar pas përmirësimit të përvojës së avullimit për pirësit e duhanit të rritur me teknologjinë dhe pajisjet inovative të avullimit. Kombinimi i një filmi metalik me një dirigjent qeramik, kjo teknologji revolucionare është një përparim në Materialet dhe Shkencën Strukturore tradicionale, që përfaqëson një kufi të ri në industrinë e atomizimit të avullimit.

FEELM përputhet në mënyrë të përkryer me Teknologjinë e Vapimit të Filmit në Sistemin e Mbylle të Podit, duke sjellë shije të shkëlqyeshme dhe përvojë të jashtëzakonshme të avullimit për entuziastët e cigareve elektronike dhe ndjesi autentike të pirjes së duhanit për duhanpirësit e rritur.

logo

Teknologjia FEELM u shpik në 2016 nga SMOORE International Holdings Limited (Kodi i Stock: 6969.HK), kompania mëmë e VAPORESSO, CCELL dhe METEX.

logo logo logo logo
logo
Sekreti i shijes së madhe
600+
Ekspertë
1600+
Patentat Globale
Gjethja e Artë
Çmime
iF Design
Çmimi 2020
1 miliard
Kapaciteti prodhues
16.5%
Pjesa globale e tregut
MILESTONET E MARKS
2006
2006
2006

• SMOORE u themelua

2006
2006
2007

• Bashkëpunuar me NJOY, nisur KING

2006
2006
2014

• Bashkëpunuar me Altria, ndërtoi fabrikën ekskluzive të MarkTen

• Vendosi Qendrën R&D drejtuese të Industrisë, duke u përqëndruar në Teknologjinë e Ngrohjes Qeramike

2006
2006
2015

• Zhvilloi spiralen qeramike të gjeneratës së parë T28

• Themeluar Instituti i Kërkimeve SMOORE Changsha

2006
2006
2016

• Filloi spiralja qeramike e filmit metalik T29

• Themeluar Instituti i Kërkimeve SMOORE Shenzhen

2006
2006
2018

• Bashkëpunuar me RJ Reynolds, lançoi Vuse Alto

• Bashkëpunuar me BAT, lançuar Vype ePod

• Bashkëpunuar me RELX, nisi RELX Classic në Kinë

• Nisur NJOY ACE

• Marka e Teknologjisë së Ngrohjes e shpallur globalisht FEELM, fitoi Çmimet e Fletës së Artë

• Vëllimi i shitjeve të FEELM brenda pods tejkaloi 100 milion

2006
2006
2019

• Lëshuar markën tregtare të vërtetimit të teknologjisë globale "FEELM brenda"

• Bashkë-ndërtoi Fabrikën më të Madhe E-cig Ekskluzive në Botë me RELX

• Kapaciteti prodhues i FEELM brenda pods tejkaluar 1 miliard copë

• Teknologjia e Ngrohjes Qeramike fitoi Çmimin e Parë të Kinës për Përsosjen e Patentave në industri

• SMOORE Analiza dhe Qendra e Testimit kaloi testin e vlerësimit CNAS

• Themeluar SMOORE Instituti i Kërkimeve Tangshan

2006
2006
2020

• SMOORE e shënuar në HKEX (kodi i aksioneve: 6969.HK)

• Fitoi Çmimin iF Design 2020

• Aplikuar për mbi 1600 Patenta Globale

2006
2006
2006

• SMOORE u themelua

2006
2006
2007

• Bashkëpunuar me NJOY, nisur KING

2006
2006
2014

• Bashkëpunuar me Altria, ndërtoi fabrikën ekskluzive të MarkTen

• Vendosi Qendrën R&D drejtuese të Industrisë, duke u përqëndruar në Teknologjinë e Ngrohjes Qeramike

2006
2006
2015

• Zhvilloi spiralen qeramike të gjeneratës së parë T28

• Themeluar Instituti i Kërkimeve SMOORE Changsha

2006
2006
2016

• Filloi spiralja qeramike e filmit metalik T29

• Themeluar Instituti i Kërkimeve SMOORE Shenzhen

2006
2006
2018

• Bashkëpunuar me RJ Reynolds, lançoi Vuse Alto

• Bashkëpunuar me BAT, lançuar Vype ePod

• Bashkëpunuar me RELX, nisi RELX Classic në Kinë

• Nisur NJOY ACE

• Marka e Teknologjisë së Ngrohjes e shpallur globalisht FEELM, fitoi Çmimet e Fletës së Artë

• Vëllimi i shitjeve të FEELM brenda pods tejkaloi 100 milion

2006
2006
2019

• Lëshuar markën tregtare të vërtetimit të teknologjisë globale "FEELM brenda"

• Bashkë-ndërtoi Fabrikën më të Madhe E-cig Ekskluzive në Botë me RELX

• Kapaciteti prodhues i FEELM brenda pods tejkaluar 1 miliard copë

• Teknologjia e Ngrohjes Qeramike fitoi Çmimin e Parë të Kinës për Përsosjen e Patentave në industri

• SMOORE Analiza dhe Qendra e Testimit kaloi testin e vlerësimit CNAS

• Themeluar SMOORE Instituti i Kërkimeve Tangshan

2006
2006
2020

• SMOORE e shënuar në HKEX (kodi i aksioneve: 6969.HK)

• Fitoi Çmimin iF Design 2020

• Aplikuar për mbi 1600 Patenta Globale

Rreth SMOORE

E themeluar në vitin 2006, SMOORE International Holdings Limited është një Ndërmarrje Kombëtare e Teknologjisë së Lartë dhe një udhëheqës prestigjioz botëror në ofrimin e zgjidhjeve të teknologjisë së atomizimit. Specializedshtë e specializuar në teknologjinë e atomizimit, si dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e përçuesve qeramikë.

SMOORE i kushton shumë rëndësi R&D dhe inovacionit. Me anëtarët kryesorë të diplomuar në universitete të larta si Georgia Institute of Technology, University Purdue, Tsinghua University dhe Academy of Science of Chinese, SMOORE tani zotëron më shumë se 1600 patenta në të gjithë botën, duke mbuluar një numër fushash si përçuesit qeramikë dhe atomizuesit elektronikë.

Falë teknologjisë më të lartë të atomizimit, produktet SMOORE kanë fituar certifikata WM, RBA, EICC, BSCI, GMP, cGMP dhe TUV dhe janë eksportuar në mbi 50 vende dhe zona në të gjithë botën. Duke vazhduar të ofrojë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë, SMOORE është bërë një platformë teknologjike atomizimi udhëheqëse në botë, e pranuar gjerësisht dhe e favorizuar nga përdoruesit përfundimtarë.

Për shkak të teknologjisë së përparuar R&D, kapacitetit të fortë prodhues, portofolit të produkteve me spektër të gjerë dhe bazave të ndryshme të klientëve, sipas Frost & Sullivan, SMOORE ishte prodhuesi më i madh i pajisjeve avulluese në botë për sa i përket të ardhurave, duke zënë 16.5% të pjesës totale të tregut, në 2019