Me çështjen mjedisore të cigareve elektronike që marrin gjithnjë e më shumë shqetësime, është një lajm i mirë që disa prodhues po e marrin atë seriozisht në praktikën e tyre. E-cigarja e disponueshme Paper, fituese e Çmimit iF 2020, është një vepër e FEELM, një markë inovative e teknologjisë së atomizimit.
 
 

Produkti FEELM përmban një letër të re eko-miqësore, e cila përmirëson degradueshmërinë në një normë marramendëse prej 76% në vëllim krahasuar me ato të rregullta plastike. Gjithashtu, modeli me shumë shtresa të mbështjelljes së letrës karakterizohet nga higjiena dhe funksionet shoqërore. Shtresa e jashtme e përdorur e gojës mund të shqyhet para se të kalojë te 15 përdoruesit e ardhshëm. Ky model mbron shëndetin personal dhe përhap konceptin e mbrojtjes së mjedisit ndërkohë që shoqërohet në mesin e pirësve të duhanit.

 
 

 
 

IF DESIGN AWARD është një konkurs i njohur botëror i dizajnit në produkte, paketim, arkitekturë, dizajn shërbimi, etj. Për herë të parë u dha në 1953, ajoështë vula më e vjetër e dizajnit të pavarur në botë,një simbol i arritjeve të jashtëzakonshme të dizajnit që përqendrohet në fuqinë inovative të dizajnit.

 
 

 
 

FEELM ofron teknologji inovative dhe të jashtëzakonshme të ngrohjes për sistemet e mbyllura të bishtajave. NJOY, RELX, HEXA, Haka, VAPO, Alfapod dhe shumë marka të tjera janë të ngarkuara me teknologjinë FEELM. Vëllimi i shitjeve të pods me FEELM brenda ka tejkaluar 1 miliard.

 
 

Njësoj si Vaporesso dhe CCELL, FEELMështë një ndarje e pavarur biznesi e Shenzhen SMOORETechnology Limited., E cila është një kompani udhëheqëse në industrinë e avullimit. Ka mbi 400 ekspertë në Institutin e Kërkimeve SMOORE, që zotërojnë 1600 patenta globale.