Që nga viti 2018 ndërsa marka e teknologjisë FEELM u themelua fillimisht, "For Next Pod" u propozua si slogani i markës. Duke ofruar cilësi dhe përvojë premium, podi tjetër i drejtuar nga teknologjia FEELM ishin zgjedhje më të mira për miliardë përdorues në të gjithë botën.

 

ver që prej asaj kohe, ne kemi rekrutuar inxhinierë të lartë R&D dhe kemi aplikuar shkencën themelore të tilla si materiale, hidromekanikë, aerodinamikë dhe termodinamikë për të ndërtuar një platformë udhëheqëse në botë të teknologjisë së atomizimit. 

 

Great Taste_1

 

Në ditët e sotme, ju mund të gjeni pods të mbyllura me spirale qeramike FEELM në të gjithë botën. Partnerët tanë kanë përkatësisht 70% dhe 30% të tregut në tregun e Kinës dhe Amerikës. Por ne kurrë nuk ndalemi së eksploruari kërkesat e konsumatorëve. Çfarë duan më shumë? Cili është fokusi i tyre? A jemi në gjendje të kënaqim kërkesat e tyre duke bërë përparim në teknologji?

 

Pjesa 1 Çfarë kemi gjetur?

 

Në fillim të vitit 2020, FEELM filloi një studim në të gjithë botën dhe mblodhi mijëra fletë përgjigje. Ndërkohë ne studiuam shumë raporte dhe opinione të hetimit profesional.

 

Dhe kemi arritur në një përfundim se ndjekja e fundit e konsumatorëve për vaping është shija.

feelm great taste_1

feelm great taste_2

Që kur pod-et e mbyllura të ngarkuara me teknologjinë FEELM u lançuan në fillim të vitit 2018, ne kishim mbledhur vazhdimisht reagime nga dhjetëra mijëra përdorues të fundit. Bazuar në analizën dhe krahasimin shumëdimensional, ne zbulojmë se ata preferojnë bishtajat e drejtuara nga mbështjelljet qeramike FEELM mbi produktet e tjera të teknologjisë së ngrohjes, veçanërisht në dimensionet që lidhen me shijen siç janë butësia, rrjedhja, efikasiteti i shpërndarjes së nikotinës dhe qëndrueshmëria.

 

Pjesa 2 Çfarë thanë ata?

 

Reagimet nga dhjetëra mijëra konsumatorë tregojnë se përparësia më e madhe e produkteve me FEELM brenda është shijja e shkëlqyeshme. Ndërsa sekreti i fshehur i shijes së shkëlqyeshme qëndron te Spiralja Qeramike FEELM.

feelm great taste_3

feelm great taste_4

feelm great taste_5

feelm great taste_6

 

 

Pjesa 3 Sekreti i shijes së madhe

 

Teknologjia e ngrohjes e bën jetën tonë më të mirë dhe FEELM e bën shijen e avullimit më të mirë.

 

Sot, FEELM ripërcakton teknologjinë e ngrohjes, integron me teknologjinë më të përparuar dhe trashëgon frymën e zgjuarsisë. Nga spiralja e parë në të miliardtën, FEELM është në përputhje me cilësi të lartë, duke ofruar përvojë të jashtëzakonshme të avullimit në të gjithë botën.

 

Spiralja Qeramike FEELM, Sekreti i Shijes së Madhe.

Ne kurrë nuk ndalemi së eksploruari sekretin e fshehur.

 

Great Taste_8