Teknologji inovative e ngrohjes për Pod tjetër

Aromë intensesi

E ngarkuar me tretësirë ​​të azhurnuar të podit, prodhimi i avullit rritet në mënyrë të veçantë. Miliona pore të madhësisë mikro në spiralën qeramike gjeneron avull më të butë dhe të pastër, duke dhënë shije të shkëlqyeshme dhe përvojë të jashtëzakonshme të avullimit.

Bilanci dinamik Teknologjia e papërshkueshme nga rrjedhja

E përbërë nga një seri zgjidhjesh të qëndrueshme ndaj rrjedhjeve, Dynamic Balance Leak-proof Technology është në gjendje të ulë shkallën e rrjedhjes deri në 98%, krahasuar me pods të zakonshëm.

Spiralja FEELM në formë tasi, Struktura Kundër Kondensimit, Kalimi i Ajrit në formë U, Tre Kalimet e Ajrit dhe Struktura Maze janë pjesë e zgjidhjeve. Teknologjia e Rrjedhjes së Bilancit Dinamik miraton zgjidhje të ndryshme sipas bishtajave të ndryshme, duke synuar uljen e shkallës së rrjedhjeve në shtrirjen më të madhe.

Kënaqësi më e madhe

Çdo pikë e lëngut E avullohet në grimca aerosoli më të vogla se 1μm, duke përmirësuar ndjeshëm efikasitetin e shpërndarjes së nikotinës.

Spiralja E FEELMIT

Spiral pambuku

Grimcat e aerosolit më të vogla se 1μm, avull i njëtrajtshëm dhe i lëmuar sjell aromë të pastër dhe intensive
SHIJE
Grimca të mëdha aerosoli, avull intensiv por i pabarabartë me shije ngjitëse
Përvojë konsistente e avullimit premium deri në fryrjen e fundit
QSNDRIMI
Konsistencë e dobët, përvoja e avullimit zbehet gradualisht
Kënaqësi më e madhe, efikasiteti i shpërndarjes së nikotinës rritet 87.58%
Kënaqësia
Dorëzimi joefikas i nikotinës çon në kënaqësi të ulët
Njëtrajtshmëri shumë më e mirë e temperaturës, pa shije të djegur
Shija e djegur
Nxehtësia e pabarabartë shkakton goditje të vazhdueshme të thatë
Spiralja qeramike në formë tasi dhe qëndrueshmëria e ajrit më të mirë ulin jashtëzakonisht shpejtësinë e rrjedhjes
RRjedhje
Struktura e lirë nuk mund ta bllokojë lëngun E në mënyrë të vendosur, një shkallë e lartë rrjedhjeje
Asnjë ndarje, jashtëzakonisht e qetë
SHPENZIMI
Zhurma të ndezura dhe kërcitëse, me rrezik të lartë
Prodhimi i automatizuar dhe kriteret ndërkombëtare të inspektimit garantojnë cilësi të lartë
KONTROLLI I CILËSISË
Prodhimi manual tradicional çon në cilësi të paqëndrueshme
RISHIKIMI I MEDIAVE
Media Review

“Cilësi e shkëlqyeshme e ndërtimit, imitim më i saktë i një cigareje deri më sot dhe tërheqje shumë e qetë. FEELM ka qartë një platformë shumë solide këtu dhe unë pres që aplikimet e ardhshme të teknologjisë. "

Media Review

“Spiralja FEELM performon mirë. Aroma është me të vërtetë e pastër, e ngrohtë e qetë dhe goditja në fyt është e fortë. Nuk kishte asnjë rrjedhje, pështymë, apo kërcitje çfarëdo! Alsoshtë gjithashtu një vape super e heshtur. ”

Media Review

“FEELM Pod ofron përfundime të shkëlqyera, cilësi të jashtëzakonshme, një avull të këndshëm efektiv në një format kompakt. Undshtë padyshim një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillimin e një cigareje elektronike. ”

Media Review

"Ato spirale të hapura janë padyshim forca lëvizëse e një vape me të vërtetë të freskët dhe me shije, vape ndërsa është në anën e ftohtë të ngrohtë, është akoma jashtëzakonisht e lëmuar dhe shumë e këndshme."

Media Review

COIL KINGS: Atomizuesi i ri FEELM nga SMOORE përdor një teknologji të përparuar të filmit të ngrohjes metalike për të përmirësuar përvojën e avullimit në stilin pod.