PERHATOSAN: Produk ieu ngandung nikotin. Nikotin mangrupikeun bahan kimia adiktif.

"NGARASA di jero" mangrupikeun program oténtikasi téknologi mérek anu diluncurkeun ku FEELM. Masing-masing polong anu dimuat ku Teknologi TASA ditandaan ku mérek dagang kadaptar "RASA di jero", mastikeun yén pangguna akhir raos anu saé pisan sareng kualitas luhur.

Mérek Daptar Global

Simbol "RASA di jero" parantos didaptarkeun salaku mérek dagang di sababaraha nagara sareng daérah ieu: Cina, Amérika Serikat, Inggris, Uni Éropa, Jepang, Koréa Kidul, Selandia Baru, Australia, Indonesia, Israel, Swiss, Rusia, Arab Saudi sareng Uni Émirat Arab.

Simbol "RASA di jero" dina kartrid pod mangrupikeun mérek dagang anu kadaptar sacara global sareng dijagaan ku hukum mérek. Sadaya hak disimpen.

Tinjauan KOL
application