Pajak Vaping di Amérika Serikat sareng Sakumna Dunya

Nalika vaping naék dina popularitas, janten target alami pikeun pamaréntah anu peryogi bagi hasil pajak. Kusabab produk uap biasana dipésér ku tukang ngaroko sareng mantan perokok, aparat pajeg leres-leres nganggap yén artos anu dihabiskan pikeun e-rokok mangrupikeun artos anu henteu dihasilkeun pikeun ngahasilkeun bako tradisional. Pamaréntah gumantung kana roko sareng anu sanés pikeun ...
Maca deui

Remaja Vaping Ditolak 29% dina 2020, Acara Survei CDC

Hasil survey anyar anu dikaluarkeun ku CDC nunjukkeun turunna 29 persén dina vaping rumaja ti taun 2019 dugi ka 2020, nyandak kana tingkat anu terakhir ditingali sateuacan 2018. Tangtosna, CDC sareng FDA milih cara anu sanés pikeun nampilkeun hasilna. Hasil anu dipilih (tapi sanés data anu asalna) mangrupikeun bagian tina laporan CDC anu diterbitkeun 9 Séptémber-dinten anu sami nyaéta ...
Maca deui