NGARASA
Pilem

NGARASA = Asli Ngarasa + Pil Logamm

RASA gairah ngeunaan ningkatkeun pangalaman vaping pikeun perokok déwasa ku téknologi vaping anu inovatif sareng alat-alatna. Ngagabungkeun Film Logam sareng Konduktor Keramik, téknologi revolusioner ieu mangrupikeun terobosan dina Bahan-bahan tradisional sareng Élmu Struktural, ngalambangkeun wates anyar dina industri atomisasi vaping.

NGARASA sampurna cocog sareng Film Vaping Technology dina Closed Pod System, nyayogikeun rasa anu hébat sareng pangalaman vaping anu luar biasa pikeun peminat e-rokok, sareng roko asli pikeun perokok déwasa.

logo

Téknologi FEELM nimukeun di 2016 ku SMOORE International Holdings Limited (Kode Saham: 6969.HK), perusahaan induk VAPORESSO, CCELL sareng METEX.

logo logo logo logo
logo
Rahasia rasa hébat
600+
Ahli
1600+
Patén Global
Daun Emas
Pangajén
Desain iF
Award 2020
1 Milyar
Kamampuh Produktif
16,5%
Pangsa Pasar Global
MILESTON MEREK
2006
2006
2006

• SMOORE didirikeun

2006
2006
2007

• Kolaborasi sareng NJOY, ngaluncurkeun KING

2006
2006
2014

• Kolaborasi sareng Altria, ngawangun pabrik eksklusif MarkTen

• Dipasang R&D Center industri-ngarah, fokus kana Téknologi Pemanasan Keramik

2006
2006
2015

• Ngembangkeun generasi 1st Keramik Coil T28

• Ngadegkeun SMOORE Changsha Research Institute

2006
2006
2016

• Diluncurkeun T29 Film keramik Coil

• Ngadegkeun SMOORE Shenzhen Research Institute

2006
2006
2018

• Kolaborasi sareng RJ Reynolds, ngaluncurkeun Vuse Alto

• Kolaborasi sareng BAT, ngaluncurkeun Vype ePod

• Kolaborasi sareng RELX, ngaluncurkeun RELX klasik di Cina

• Diluncurkeun NJOY ACE

• Sacara global ngumumkeun téknologi Heating Technology FEELM, meunang Golden Leaf Awards

• Jilid penjualan RASA di jero polong ngaleuwihan 100 Juta

2006
2006
2019

• Dileupaskeun "RASA di jero" Global Technology Authentication Trademark

• Ngadamel Pabrik Éksklusif E-cig Terbesar sadunya kalayan RELX

• Kapasitas produktif RASA di jero polong ngaleuwihan 1 Milyar potongan

• Téknologi Pemanasan Keramik nampi Peunteun kaunggulan Patén Tiongkok ka 1 di industri

• SMOORE Analisis sareng Pusat Pangujian lulus tes penilaian CNAS

• Ngadegkeun SMOORE Tangshan Research Institute

2006
2006
2020

• SMOORE didaptarkeun dina HKEX (kode saham: 6969.HK)

• Meunang iF Design Award 2020

• Dilarapkeun pikeun langkung ti 1600 Patén Global

2006
2006
2006

• SMOORE didirikeun

2006
2006
2007

• Kolaborasi sareng NJOY, ngaluncurkeun KING

2006
2006
2014

• Kolaborasi sareng Altria, ngawangun pabrik eksklusif MarkTen

• Dipasang R&D Center industri-ngarah, fokus kana Téknologi Pemanasan Keramik

2006
2006
2015

• Ngembangkeun generasi 1st Keramik Coil T28

• Ngadegkeun SMOORE Changsha Research Institute

2006
2006
2016

• Diluncurkeun T29 Film keramik Coil

• Ngadegkeun SMOORE Shenzhen Research Institute

2006
2006
2018

• Kolaborasi sareng RJ Reynolds, ngaluncurkeun Vuse Alto

• Kolaborasi sareng BAT, ngaluncurkeun Vype ePod

• Kolaborasi sareng RELX, ngaluncurkeun RELX klasik di Cina

• Diluncurkeun NJOY ACE

• Sacara global ngumumkeun téknologi Heating Technology FEELM, meunang Golden Leaf Awards

• Jilid penjualan RASA di jero polong ngaleuwihan 100 Juta

2006
2006
2019

• Dileupaskeun "RASA di jero" Global Technology Authentication Trademark

• Ngadamel Pabrik Éksklusif E-cig Terbesar sadunya kalayan RELX

• Kapasitas produktif RASA di jero polong ngaleuwihan 1 Milyar potongan

• Téknologi Pemanasan Keramik nampi Peunteun kaunggulan Patén Tiongkok ka 1 di industri

• SMOORE Analisis sareng Pusat Pangujian lulus tes penilaian CNAS

• Ngadegkeun SMOORE Tangshan Research Institute

2006
2006
2020

• SMOORE didaptarkeun dina HKEX (kode saham: 6969.HK)

• Meunang iF Design Award 2020

• Dilarapkeun pikeun langkung ti 1600 Patén Global

Perkawis SMOORE

Didirikeun taun 2006, SMOORE International Holdings Limited mangrupikeun Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional sareng pamimpin dunya anu bergengsi dina nyayogikeun solusi téknologi atomisasi. Éta khusus dina téknologi atomisasi ogé pamekaran, manufaktur sareng penjualan konduktor keramik.

SMOORE ngutamakeun penting pisan pikeun P&P sareng inovasi. Kalayan anggota inti lulus ti paguron luhur sapertos Georgia Institute of Technology, Purdue University, Tsinghua University, sareng Chinese Academy of Science, SMOORE ayeuna gaduh langkung ti 1600 patén di dunya, ngaliput sababaraha bidang sapertos konduktor keramik sareng atomizers éléktronik.

Hatur nuhun kana téknologi atomisasi canggih, produk SMOORE parantos kéngingkeun sertipikat WM, RBA, EICC, BSCI, GMP, cGMP sareng TUV sareng parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah di panjuru dunya. Neruskeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé, SMOORE parantos janten platform téknologi atomisasi anu ngarah di dunya, ditampi sacara lega sareng dipikaresep ku pangguna akhir.

Dina akun téknologi canggih R&D, kapasitas pabrik anu kuat, portopolio produk spéktrum lega sareng basis pelanggan anu beragam, numutkeun Frost & Sullivan, SMOORE mangrupikeun pabrik alat vaping pangageungna di dunya dina hal pendapatan, nyatakeun 16,5% tina total pangsa pasar, dina 2019.