Kalayan masalah lingkungan e-rokok nampi langkung seueur masalah, éta mangrupikeun warta anu saé yén sababaraha pabrik nganggap serius dina praktékna. Disposable Paper E-rokok, anu meunang Hadiah 2020 iF, mangrupikeun karya ku FEELM, mérek téknologi atomisasi anu inovatif.
 
 

Produk FEELM ngagaduhan kertas ramah lingkungan anu anyar, anu ningkatkeun dégradabilitas kana tingkat anu ngareureuwas 76% dina volume upami dibandingkeun sareng plastik biasa. Ogé, desain multi-lapisan kertas-rolling dicirikeun ku kabersihan sareng fungsi sosial. Lapisan luar tina corong luar tiasa dipiceun sateuacan dialihkeun ka 15 pangguna salajengna. Desain ieu ngajagi kasehatan pribadi sareng nyebarkeun konsép perlindungan lingkungan bari disosialisasikeun di antara tukang ngaroko déwasa.

 
 

 
 

ANUGI DESAIN iF mangrupikeun kompetisi desain anu terkenal di dunya dina produk, bungkus, arsitéktur, desain jasa, jst. Mimiti dileler di 1953, ieumangrupikeun segel desain mandiri anu pangkolotna di dunya,simbol tina prestasi desain anu luar biasa anu museur kana kakuatan inovatif desain.

 
 

 
 

FEELM nyayogikeun téknologi pemanasan anu inovatif sareng luar biasa pikeun sistem pod katutup. NJOY, RELX, HEXA, Haka, VAPO, Alfapod, sareng seueur merk sanés anu dimuat ku téknologi FEELM. Volume penjualan polong kalayan FEELM di jero parantos ngaleuwihan 1 milyar.

 
 

Sarua sareng Vaporesso sareng CCELL, FEELMis mangrupikeun divisi bisnis mandiri ti Shenzhen SMOORETechnology Limited., Anu mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri vaping. Aya langkung ti 400 ahli dina SMOORE Research Institute, ngagaduhan 1600 patén global.