Téknologi Pemanasan Inovatif Pikeun Pod Salajengna

Rasa Intenser

Dimuat ku leyuran pod ditingkatkeun, produksi uap naék sacara has. Jutaan liang ukuran mikro dina coil keramik ngahasilkeun uap anu langkung lemes sareng murni, nganteurkeun rasa anu hébat sareng pangalaman vaping anu luar biasa.

Téhnologi Leakproof kasaimbangan Dinamis

Diwangun tina séri solusi leak-proof, Téhnologi Dynamic Balance Leak-proof tiasa nurunkeun tingkat kabocoran dugi ka 98%, dibandingkeun sareng polong biasa.

Wujudna Mangkuk RASA Gulungan, Struktur Anti-Kondensasi, Ujung Udara Wangun U, Tiluan Udara sareng Struktur Maze mangrupikeun bagian tina solusi. Téhnologi Bébas-Bébas Dinamis nyoko kana solusi anu béda-béda numutkeun polong anu béda-béda, tujuanna pikeun nurunkeun tingkat kabocoran dugi ka pangageungna.

Kapuasan langkung ageung

Unggal tetes E-cair diuap janten partikel aerosol langkung alit ti 1μm, sacara signifikan ningkatkeun éfisién pangiriman nikotin.

NGARASA Coil

Katun Coil

Partikel aerosol langkung alit tibatan 1μm, rata sareng uap lemes ngahasilkeun rasa murni sareng sengit
RASA
Partikel aerosol ageung, uap anu kuat tapi henteu rata ngahasilkeun rasa caket
Pangalaman vaping premium anu saluyu dugi ka puff terakhir
KONSISTENSI
Konsistensi lemah, pangalaman vaping luntur laun
Kapuasan anu langkung ageung, efisiensi pangiriman nikotin naékkeun 87.58%
KEPUASAN
Pangiriman nikotin anu henteu épisién nyababkeun kapuasan anu handap
Keseragaman suhu anu langkung saé, henteu raos dibakar
NGARASA RASA
Panas henteu rata ngabalukarkeun konstan garing pencét
Koil keramik ngawangun mangkok sareng kedap udara anu langkung saé ngirangan tingkat kabocoran
Bocorak
Struktur leupas teu tiasa ngonci E-cair pageuh, tingkat kabocoran tinggi
Teu pisah, sepi pisan
SPILITING
Sora Sparking sareng Crackling, résiko tinggi
Produksi otomatis sareng kriteria pamariksaan internasional ngajamin kualitas luhur
Kontrol kualitas
Produksi manual tradisional nyababkeun kualitas henteu stabil
ULANGAN MÉDIA
Media Review

"Kualitas ngawangun anu saé, emulasi anu paling akurat pikeun roko dugi ka ayeuna sareng tarik pisan. RASA jelas gaduh platform anu padet di dieu sareng kuring ngarepkeun aplikasi téknologi ka hareup. "

Media Review

"Coil FEELM tampil kalayan hadé. Raosna leres-leres bersih, raoseun haneut, sareng tikoro tikoro mantap. Henteu aya anu bocor, nyiduh, atanapi muncul waé! Éta ogé vape anu super jempé. ”

Media Review

"The FEELM Pod nawiskeun bérés rapih, kualitas luar biasa, vape pikaresepeun anu épéktip dina format kompak. Éta pastina mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngamimitian roko éléktronik. "

Media Review

"Éta coil ujung motong jelas kakuatan penggerak tukangeun vape anu leres garing sareng raos, vape nalika di sisi haneut haneut, masih lemes sareng pikaresepeun pisan."

Media Review

COIL KINGS: atomizer RASA anyar ti SMOORE ngagunakeun téknologi pilem pemanasan logam canggih pikeun ningkatkeun pangalaman vaping gaya pod.